Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Автоматизація обробки інформації з обмеженим доступом" - Турти, Марина Валентинівна; Щелконогов, Олег Олексійович; Єрмакова, Альона Валеріївна (My University, 2021)
Методичні вказівки до самостійної роботи призначені для впорядкування процесу самостійної підготовки студентів, що спеціалізуються з технічного захисту інформації в галузі електричної інженерії. Самостійна робота передбачає опрацювання лекційного матеріалу, підготовку до лабораторних робіт, модульних контрольних робіт та підготовку до іспиту.
Турти, М. В. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Автоматизація обробки інформації з обмеженим доступом" / М. В. Турти, О. О. Щелконогов, А. В. Єрмакова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 44 с.