Індивідуальний комплект навчально-методичних матеріалів з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” - Жук, О. К. (My University, 2004)
Наводяться скорочена програма ІІ частини курсу “Теоретичні основи електротехніки” і конспективний виклад теорії та методів розрахунку трифазних кіл синусоїдного струму, лінійних кіл з періодичними несуносоїдними струмами, перехідних процесів в лінійних колах із зосередженими параметрами. Методичні вказівки містять також вихідні дані для виконання контрольних робіт з відповідних розділів та зразки їх виконання, перелік контрольних питань, що виносяться на екзамен, перелік основної та додаткової літератури.
Жук, О. К. Індивідуальний комплект навчально-методичних матеріалів з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” : метод. вказівки. Ч. ІІ / О. К. Жук. – Миколаїв : ІЗДО НУК, 2004. – 84 с.
Keywords: теоретичні основи електротехніки; методи розрахунку трифазних кіл синусоїдного струму