Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Проектування цифрового рекурсивного фільтра" - Черно, О. О. (My University, 2017)
Методичні вказівки містять теоретичні відомості щодо проектування цифрових фільтрів. Особливу увагу приділено питанням визначення дискретних передавальних функцій рекурсивних фільтрів Батерворта і Чебишева І роду, а також моделюванню роботи цифрових фільтрів у середовищі Simulink. Призначено для виконання курсових робіт з дисципліни "Основи збору, передачі та обробки інформації" студентами спеціальностей "Комп’ютеризовані системи управління та автоматика" й "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології". Можуть бути використані студентами інших спеціальностей, викладачами вищих навчальних закладів третього-четвертого рівнів акредитації.
Черно О. О. Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Проектування цифрового рекурсивного фільтра" : у 2 ч. Ч. 1. Теоретичні основи та методика проектування / О. О. Черно. – Миколаїв : НУК, 2017. – 37 с.
Keywords: методичні вказівки; курсова робота; цифровий рекурсивний фільтр; проектування