Механіка - Шаповал Наталія Олександрівна; Буруніна Жанна Юріївна (My University, 2025)
Посібник містить базові теоретичні відомості та детальний розв’язок основних типів задач для самостійної роботи студентів при вивченні розділу «Механіка» загального курсу фізики. Призначено для студентів дистанційної та заочної форми навчання технічних спеціальностей.
Шаповал, Н. О. Механіка : навч. посібник для студ. дистанційної та заочної форми навчання / Н. О. Шаповал, Ж. Ю. Буруніна. – Миколаїв : НУК, 2025. – 104 с.