Проектування технології виготовлення стакану верхнього перехідного пристрою (Ø325 мм, L= 136 мм) - Долинюк Гордій Віталійович (My University, 2026)
В кваліфікаційній роботі бакалавра на тему «Проектування технології виготовлення стакана верхнього перехідного пристрою (Ø325 мм; L= 136 мм)» надано опис призначення деталі та характеристика матеріалу, з якого вона виготовлена, зроблено аналіз її технологічності, вибір та обгрунтування типу виробництва, розроблено технологічний процес виготовлення, а також розглянуті методи прогресивного очищення відливків. В кваліфікаційній роботі наведені розрахунки спеціальних пристосувань та ріжучого і вимірювального інструментів, наведені заходи з охорони праці та навколишнього середовища на дільниці.
Design of the technology for manufacturing the upper transition device cup (Ø325 mm; L= 136 mm)
Keywords: стакан фланцевий; пристрій верхній перехідний; заготівка; припуски; пристосування для свердління; скоба універсаьна; свердло для обробки глибоких отворів; 131 ''Прикладна механіка''; flanged cup; upper transition device; workpiece; allowances; drilling device; universal clamp; drill for processing deep holes