Оцінка якості атмосферного повітря за даними автоматизованих та дистанційних систем спостереження - Магась Н. І.; Соченінова І. О. (My University, 2023)
Стан і якість повітряного басейну України в останні роки значно погіршується. Особливо гостро ця проблема відчувається в урбанізованих районах, де у повітрі міститься підвищена кількість шкідливих домішок антропогенного походження. Такі території є зонами ризику для здоров'я населення. Метою роботи є оцінка і аналіз рівня забруднення атмосферного повітря м. Миколаїв з використанням автоматизованих та дистанційних систем спостереження.
Assessment of atmospheric air quality based on data from automated and remote monitoring systems
Магась, Н. І. Оцінка якості атмосферного повітря за даними автоматизованих та дистанційних систем спостереження = Assessment of atmospheric air quality based on data from automated and remote monitoring systems // Матеріали XV міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження". – Миколаїв : Видав. Торубара В. В., 2023. – С. 81–83.
Keywords: якість повітряного басейну; моніторинг якості повітря; індекс забруднення