Методичні вказівки для виконання практичних завдань та самостійної роботи студентів з дисципліни "Центральний банк та грошово-кредитна політика" (для студентів спеціальності "Фінанси") - Крамаренко, Оксана Марківна; Ангелова, Валентина Миколаївна (My University, 2009)
Надано скорочену програму курсу, теоретичні відомості, варіанти практичних робіт та приклади щодо їх розв'язання, завдання для самостійної роботи студентів, контрольні питання та список рекомендованої літератури. Призначені для роботи на практичних заняттях та самостійного вивчення курсу "Центральний банк та грошово-кредитна політика" студентами інженерно-економічного факультету спеціальності "Фінанси".
Крамаренко, О. М. Методичні вказівки до виконання практичних завдань та самостійної роботи студентів з дисципліни "Центральний банк та грошово-кредитна політика" (для студентів спеціальності "Фінанси") / О. М. Крамаренко, В. М. Ангелова. - Миколаїв : НУК, 2009. - 32 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; центральний банк; грошово-кредитна політика; емісія; грошовий обіг