Підвищення ефективності системи керування електропривода промислового робота - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Васильєв Олександр Григорович; Смирнова Ірина Миколаївна; Мельниченко Олексій Юрійович; Мєркулов Дмитро Олександрович (Epi, 2024)
В роботі виконано підвищення точності системи автоматичного керування ланцюгами промислового робота.
Підвищення ефективності системи керування електропривода промислового робота / І. С. Білюк, О. В. Савченко, О. Г. Васильєв, І. М. Смирнова, О. Ю. Мельниченко, Д. О. Мєркулов // Scientific Collection «InterConf+». – 2024. – № 46 (205). – P. 321–335.
Keywords: система керування; моделювання; перехідна характеристика; промисловий робот