Конфліктні ситуації у ВНЗ України - Давиденко, О. Б.; Davidenko, O. B. (My University, 2013)
У статті проаналізовано особливості конфліктів у вищих навчальних закладах, причини їх виникнення. Розкрито специфіку міжособистісних конфліктів і шляхи їх врегулювання у педагогічному середовищі
Conflict situations in Higher Educational Establishments of Ukraine
Давиденко, О. Б. Конфліктні ситуації у ВНЗ України / О. Б. Давиденко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 92–93.
Keywords: конфлікт; педагогічний конфлікт; міжособистісний конфлікт; conflict; pedagogical conflict; interpersonal conflict