Екологія та охорона навколишнього середовища - Рижков, С. С.; Благодатний, В. В.; Романовська, Н. Г.; Маринець, О. М. (My University, 2006)
Показано відмінність структури та змісту дипломного проекту та магістерський роботи. Охарактеризовано особливості виконання магістерських робіт з даної спеціальності. Викладено вимоги та рекомендації щодо оформлення окремих розділів пояснювальної записки та графічної частини дипломних проектів і магістерських робіт. Наведено приклади оформлення креслень, що складають графічну частину дипломних проектів та магістерських робіт. Дана робота виконана з урахуванням рекомендацій Науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України та Вищої атестаційної комісії України.
Екологія та охорона навколишнього середовища : метод. вказівки для викон. диплом. проекту та магістер. роботи студентами спец. 8.070801 / С. С. Рижков та ін. – Миколаїв : НУК, 2006. – 32 с. + електрон. копія.
Keywords: дипломний проект; магістерська робота; зміст і структура кваліфікаційної роботи; вимоги до дипломного проекту (магістерської роботи)