Вдосконалення конструкції блочного багатосекційного паливного насосу високого тиску суднового середньообертового двигуна - Левицький Михайло Вікторович (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розроблений комплекс заходів щодо покращення роботи паливної системи двигуна шляхом вдосконалення конструкції ПНВТ. Розглянуто економічне обґрунтування. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 63 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 9 джерел. Графічна частина представлена на 5 кресленнях формату А1.
Левицький, М. В. Вдосконалення конструкції блочного багатосекційного паливного насосу високого тиску суднового середньообертового двигуна : магістерська робота; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / М. В. Левицький ; наук. кер. А. Ю. Проскурін. – Миколаїв : НУК, 2025. – 65 с.
Keywords: контейнеровоз; дизель-генератор; паливний насос; плунжер; 142 "Енергетичне машинобудування"; container ship; diesel generator; fuel pump; plunger