Українська мова за професійним спрямуванням - Гарбар, А. І.; Петрович, Л. І.; Гарбар, І. В. (My University, 2018)
Посібник містить відомості про основні функції та особливості сучасної української літературної мови, конкретизує мову професійного спілкування з позицій теорії стилів та культури мовлення. Система усних та письмових вправ допоможе закріпити на практиці засвоєні теоретичні знання, забезпечити досконале володіння нормами сучасної української літературної мови, ознайомити користувача з потенційними можливостями української мови та допомогти оволодіти її виражальними та словотворчими засобами. Призначений для студентів вищих навчальних закладів та усіх, хто прагне підвищити рівень мовної культури.
Гарбар, А. І. Українська мова за професійним спрямуванням : навч. посібник / А. І. Гарбар, Л. І. Петрович, І. В. Гарбар. – Миколаїв : НУК, 2018. – 196 с.
Keywords: культура української мови; писемна професійна комунікація; жанри наукової комунікації; професійне спілкування