Синтез математичних моделей складових систем управління судновими електроенергетичними системами - Макаров, Андрій Валерійович; Бинявський, Антон Станіславович; Ушкаренко, Олександр Олегович (My University, 2022)
В роботі розглянуто особливості використання методу формування графоаналітичної форми запису процедури перетворення інформаційних аргументів в функціональних структурах систем керування об’єктами суднової електроенергетики для синтезу математичної моделі системи керування збудженням суднового синхронного генератора.
Макаров, А. В. Синтез математичних моделей складових систем управління судновими електроенергетичними системами / А. В. Макаров, А. С. Бинявський, О. О. Ушкаренко // Матеріали XXII Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів "Стан, досягнення та перспективи інформаційних систем і технологій". – Одеса : Вид-во ОНТУ, 2022 р. – С. 30–31. – Режим доступу : https://ontu.edu.ua/download/konfi/2022/Conference_abstract-IT-21-22-04-22.pdf
Keywords: суднова електроенергетична система; графоаналітична модель; система керування