Системний аналіз процесів диспетчеризації та розробка АРМ диспетчера служби міського таксі - Михелєв, Олександр; Mykheliev, Oleksandr (My University, 2022)
Дипломна робота спрямована на набуття навичок у розробці та проектуванні підсистем. Розробляється підсистема "Диспетчер" інформаційної системи служби таксі. Робота викладена на 85 сторінках, містить 7 рисунків, 4 додатка та список використаної літератури з 7 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Михелєв, О. І. Системний аналіз процесів диспетчеризації та розробка АРМ диспетчера служби міського таксі = System analysis of scheduling processes and workstation development dispatcher of the city taxi service : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / О. І. Михелєв ; наук. кер. К. О. Книрік. – Миколаїв : НУК, 2022. – 85 с.
Keywords: системний аналіз; інформаційні управляючи системи та технології; географічні інформаційні системи; системи управління базами даних; програмне забезпечення; 124 "Системний аналіз"; systems analysis; information management systems and technologies; geographic information systems; database management systems; software