Удосконалення технології виготовлення суднових тонкостінних профілів з малопластичних матеріалів - Новошицький А. В.; Боду С. Ж.; Novoshytskyi Anton; Bodu Svetlana (НУК, 2024)
Представлена технологія виготовлення суднових тонкостінних гнутих профілів з малопластичних матеріалів гнуттям с поздовжнім розтягом при локальному нагріві лазерним випромінюванням ділянок заготовки перед профілювальними роликами.
Improvement of the manufacturing technology of thin-walled ship profiles from low-plastic materials
Новошицький, А. В. Удосконалення технології виготовлення суднових тонкостінних профілів з малопластичних матеріалів = Improvement of the manufacturing technology of thin-walled ship profiles from low-plastic materials /А. В. Новошицький, С. Ж. Боду // Матеріали ХV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 127–130.
Keywords: суднові тонкостінні профілі; технологія виготовлення тонкостінних профілів; гнуття з поздовжнім розтягом; ship thin-walled profiles; thin-walled profiles manufacturing technology; bending with longitudinal tension