Використання автентичних матеріалів при реалізації комунікативного підходу на уроках іноземної мови на середньому етапі навчання у ЗЗСО - Красношлик Тетяна Віталіївна (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню автентичних матеріалів, визначенню їх класифікації, описано етапи роботи, критерії відбору з такими матеріалами. Систематизовано види вправ , основною метою яких є розвиток навичок говоріння. Визначено суть комунікативного підходу на уроках іноземної мови як одного з обов’язкових елементів реалізації освітніх цілей.
Красношлик Т.В. Використання автентичних матеріалів при реалізації комунікативного підходу на уроках іноземної мови на середньому етапі навчання у ЗЗСО : магістерська робота ; 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (англійська)) / Т.В. Красношлик ; наук. кер. Т.П. Мироненко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 86 с.
Keywords: :автентичні навчальні матеріали; комунікативний підхід до навчання; мовленнєві навички; критичне мислення; фонематичний слух