Оподаткування - Гавриленко, Н. В. (My University, 2018)
Посібник містить вимоги, завдання до практичних робіт, методичні вказівки щодо їх виконання, питання для обговорення, теми рефератів, тестові завдання та рекомендовану літературу. Спрямований на поглиблення та розвиток теоретичних і практичних знань студентів про організацію податкової системи та податкової політики, методику розрахунків, порядку сплати податків і зборів юридичними та фізичними особами. Призначений для підготовки бакалаврів за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування»
Гавриленко, Н. В. Оподаткування : метод. вказівки та завдання для проведення практ., семінарських занять / Н. В. Гавриленко. – Первомайськ : ППІ НУК, 2018. – 102 с.
Keywords: податки; облік; витрати; податкове навантаження; база оподаткування