Удосконалена ймовірнісна модель для оцінювання часу обробки автомобільного транспорту на елеваторному комплексі - Федоров М. І.; Макарова Л. М.; Фаріонова Т. А.; Fedorov Maksym; Makarova Lidiia; Farionova Tetyana (My University, 2020)
Розглянуто проблему оцінювання часу обробки автомобільного транспорту на елеваторному комплексі. Удосконалено ймовірнісну модель для оцінювання часу обробки автомобільного транспорту на елеваторному комплексі за рахунок застосування нормалізуючого перетворення Джонсона. Це дає змогу підвищити достовірність оцінювання часу обробки автомобільного транспорту в порівнянні із застосуванням положень теорії масового обслуговування.
Improved probabilistic model for estimating the processing time of automobile transport on the elevator complex
Федоров, М. І. Удосконалена ймовірнісна модель для оцінювання часу обробки автомобільного транспорту на елеваторному комплексі = Improved probabilistic model for estimating the processing time of automobile transport on the elevator complex / М. І. Федоров, Л. М. Макарова, Т. А. Фаріонова // Матеріали всеукр. наук.-практ. інтернет конф. ''Інформаційні технології: моделі, алгоритми, системи'' (ITMAS–2020). – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 25–27. – Режим доступу: http://itconf.nuos.edu.ua/2020/proceedings/
Keywords: ймовірнісна модель; час обробки автомобільного транспорту; елеваторний комплекс; нормалізуюче перетворення; перетворення Джонсона; probabilistic model; processing time of automobile transport; elevator complex; normalizing transformation; Johnson transformation