Економічні наслідки впровадження штучного інтелекту у машинобудуванні України - Гурченков О. П.; Трунін, К. С.; Gurchenkov Olexander P.; Trunin Kostyantyn S. (My University, 2023)
Технологічний прогрес – незмінна складова розвитку й поступального руху людства вперед, і зараз у ХХІ ст. ми маємо осмислити 4-ту промислову революцію, явище, що загрожує існуючим нормам у сфері праці, економіки і пов’язаною з нею політики. Штучний інтелект (ШІ) є дуже могутнім засобом, який дає можливість розвиватися передовим галузям виробництва і використовується людиною практично усюди. Але в Україні в умовах агресії з боку РФ дуже вразливою галуззю виявилося машинобудування, як одна з найбільш розвинутих. Є певні економічні наслідки і проблеми впровадження ШІ у цю галузь.
Economic consequences of introduction artificial itellect to mashinbulding of Ukraine
Гурченков, О. П. Економічні наслідки впровадження штучного інтелекту у машинобудуванні України = Economic consequences of introduction artificial itellect to mashinbulding of Ukraine / О. П. Гурченков, К. С. Трунін // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 484–487.