Методичні вказівки для виконання контрольних завдань з теми "Поняття похідної. Основні формули та правила диференціювання" - Зоріна, Ірина Анатоліївна (My University, 2002)
Наведені методичні вказівки можуть бути використані студентами вечірньо-заочної форми навчання для виконання контрольних робіт з теми "Поняття похідної. Основні формули та правила диференціювання", а також студентами денної форми навчання для індівідуальної роботи та контролю якості знань.
Зоріна, І. А. Методичні вказівки для виконання контрольних завдань з теми "Поняття похідної. Основні формули та правила диференціювання" / І. А. Зоріна. - Миколаїв : УДМТУ, 2002. - 24 c. + ел. копія.
Keywords: поняття похідної; диференціювання; вища математика; основні формули та правила диференціювання