Перегляд за Автор "Fedorov N."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Оцінка якості продукції підприємства та обґрунтування організаційно-економічних напрямів її підвищення(НУК, 2024) Федоров Н. О.; Fedorov N.; Рогов В. Г.Федоров Н. О. «Оцінка якості продукції підприємства та обґрунтування організаційно-економічних напрямів її підвищення» магiстерська кваліфікаційна робота на здобуття другого ступеня вищої освiти «магiстр». – Нацiональний унiверситет кораблебудування iменi адмiрала Макарова, м. Миколаїв, 2024. Мета і завдання дослідження. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретико-методичних та організаційно-економічних засад щодо ефективного управління якістю продукції на окремих підприємствах харчової промисловості Миколаївської області. Об’єктом дослідження є процес дослідження якості продукції харчової промисловості Миколаївської області. Предмет дослідження – теоретико-методичні та організаційно-технологічні аспекти механізму ефективного управління якістю продукції підприємств харчової промисловості. Методичну основу дослідження складають такі загальнотеоретичні методи наукового пізнання: абстрактно-логічний, статистико-економічні та статистичні методи аналізу та управління якістю. Наукова новизна одержаних результатів. У процесі дослідження ідентифіковано чинники, що впливають на якість продукції. У результаті визначено першочергові та другорядні причини виникнення браку продукції та ступінь впливу кожної з них на рівень якості. Це дозволяє встановити найважливіші з них для прийняття оптимальних управлінських рішень щодо підвищення якості продукції. Також розроблено технологію ефективного управління якістю продукції на основі використання статистичних методів та організаційних підходів, яка дозволяє підприємствам підвищити його ефективність на всіх етапах життєвого циклу та створює умови для досягнення вимог відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2000.