Дослідження якості та умов зберігання зернових культур товариства з обмеженою відповідальністю ''GRANARY-T''
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Тема дипломної роботи: на тему «ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ТА УМОВ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “GRANARY-T”»
Актуальність даної роботи: зерно є основним продуктом сільського господарства. Із зерна виробляють важливі продукти харчування: муку, крупу, хлібні і макаронні вироби. Зерно необхідне для успішного розвитку тваринництва і птахівництва, що пов'язане із збільшенням виробництва м'яса, молока, масла і інших продуктів. Зернові культури служать сировиною для отримання крохмалю, спирту і інших продуктів. Збільшення виробництва зерна - головне завдання сільського господарства,тому ця тема є актуальною проблемою.
Метою бакалаврської роботи є дослідження якісних показників зерна та умов подальшого тривалого зберігання на зерноскладах ТОВ «GRANARY-T»
У першому розділі розглянуто умови розміщення та тимчасове зберігання зерна на елеваторах та зерноскадах.
У другому розділі показані умови зберігання зерна на підприємстві ТОВ «GRANARY-T» та надана коротка характерстика діяльності підприємства.
У третьому розділі представлені результати аналізу якості зерна на ТОВ «GRANARY-T».
У четвертому розділі проведена ідентифікація факторів ризику при прийманні, обробці та збереженні зерна на зерноскладах.
У п’ятому розділі розглянуто питання охорони праці у лабораторії з визначення якості зернових культур ТОВ «GRANARY-T».
Робота представлена на 96 аркушах, презентація до роботи - на 16 слайдах.
Опис
Багреєва, Є. О. Дослідження якості та умов зберігання зернових культур товариства з обмеженою відповідальністю ''GRANARY-T'' = Research of quality and storage conditions of GRANARY-T limited liability company : бакалаврська робота ; спец. 101 ''Екологія'' / Є. О. Багреєва ; наук. кер. Г. Г. Трохименко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 101 с.