Оцінка екологічної значущості сфери поводження з відходами ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

Автори

Благодатний, В. В.
Ремешевська, І. В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підприємства суднобудівної галузі характеризуються значною різноманітністю виробництв і технологічних процесів, видів сировини, що використовуються, і, як наслідок, різноплановим впливом на навколишнє середовище, зокрема значною кількістю промислових відходів, що розрізняються за своїм хімічним складом і класами небезпеки. Планування розвитку підприємства повинне враховувати вдосконалення системи управління та поводження з відходами . Тому актуальним є проведення аналізу впливу відходів, що утворюються при виробництві суден на стан навколишнього природного середовища.

Опис

Благодатний, В. В., Ремешевська, І. В. Оцінка екологічної значущості сфери поводження з відходами ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» / В. В. Благодатний, І. В. Ремешевська // Матеріали VII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2012.

Ключові слова

вплив на навколишнє середовище, небезпека відходів, екологічний вплив відходів, екологічна безпека, ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан»

Бібліографічний опис