Бакалаврські роботи (ТЕтаТМ)

Постійне посилання зібрання

У зібранні розміщено бакалаврські проекти (роботи) на здобуття ступеня бакалавра

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Документ
    Розробка системи теплопостачання загальноосвітньої школи №36 загальною площею 1200 м2 по вул. Потьомкінська 22, м. Миколаїв з розробкою теплообмінного апарату
    (2022) Гончаренко, Анастасія; Анастасенко С. М.
    Актуальність теми визначається необхідністю забезпечення комфортних умов для учнів, а також забезпечення комфортних умов праці персоналу школи. Проведені розрахунки теплової потужності системи опалення, тепловтрат через огороджуючі конструкції, опалювальних приладів, визначення витрати тепла на ГВП. В якості конструктивного вузла вибрано теплообмінний апарат та зроблено його тепловий, гідравлічний та розрахунок на міцність. Опалювальними приладами обрано чавунні радіатори. Розраховано площу поверхні і обрано промисловий зразок МС-140. Розроблено аксонометричну схему. Система перевірена на працездатність і встановлено насос, оскільки природної циркуляції не вистачає для якісної подачі теплоносія. В випускній роботі розроблені питання з охорони праці, а саме небезпечні та шкідливі чинники при експлуатації теплових пунктів.
  • Документ
    Розробка систем життєзабезпечення 3-х поверхового котеджу загальною площею 860 м2 по вул. Буслівська в м. Київ.
    (2022) Сологуб, Д. І.; Анастасенко, С. М.
    В кваліфікаційній роботі проведено розробку системи життєзабезпечення житлового приватного будинку, яка виконана відповідно з діючими нормами і правилами. Розглянуті системи гарячого, холодного водопостачання, водовідведення та опалення. Система опалення двотрубна, як опалювальні прилади прийняті опалювальні прилади «Радіатор TOP 50». Визначено джерело теплопостачання котел BAXI Slim 2.300 fi Розроблені системи гарячого та холодного водопостачання, водовідведення які є одними з найголовніших санітарно-технічних систем житлового приватного будинку. Розроблена система підйому води зі свердловини та система підготовки води до вживання. Розроблено система водовідведення. Проведені заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища.
  • Документ
    Розробка системи теплопостачання двох секційного 12-ти поверхового житлового будинку загальною площею 10237 м2 по вул. Соборна 285 в м. Рівне з розробкою теплового пункту.
    (2022) Друзенко, О. А.; Анастасенко Сергій Миколайович
    В кваліфікаційній роботі проведено розробку системи теплопостачання двосекційного дванадцятиповерхового житлового будинку, яка виконана відповідно з діючими нормами і правилами. Розроблена система вона двотрубна розподільна з розведенням трубопроводів у конструкції підлоги. Як опалювальні прилади прийняті конвектори опалювальні «Универсал ТБ» типу КСК20. В житловому будинку запроектована припливно-витяжна вентиляція з природним спонуканням руху повітря. Припливне повітря надходить через припливні клапани, встановлені у плетінні вікон. Витяжна вентиляція здійснюється з кухонь, вбиралень та ванних кімнат через приставні канали. Розроблено тепловий пункт. Проведені заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища.
  • Документ
    Розробка системи теплопостачання господарчого корпусу санаторію "Курорт Орлівщина" загальною площею 980 м2 з розробкою автоматизації систем опалення вентиляції та ГВП
    (2022) Пузир, Р. В.; Анастасенко Сергій Миколайович
    В кваліфікаційній роботі проведено розробку системи теплопостачання господарчого корпусу санаторію "Курорт Орлівщина", яка виконана відповідно з діючими нормами і правилами. Метою дипломного проекту є розробка системи опалення та систем припливно-витяжної вентиляції для господарського корпусу санаторія "Курорт Орлівщина" в с. Орлівщина. Виконано розрахунок теплового та повітряного режимів приміщень, гідравлічний розрахунок системи опалення, аеродинамічний розрахунок систем вентиляції. Підібрано опалювальне та вентиляційне обладнання, засоби автоматизації регулювання систем опалення та вентиляції. Розроблено автоматизацію систем опалення вентиляції та ГВП. Розроблені заходи з охорони праці та охорони навколишнього середовища.
  • Документ
    Розробка системи теплопостачання восьмиповерхового житлового будинку загальною площею 5564 м2
    (2020) Андрійчук, Олена Анатоліївна; Анастасенко, С. М.
    В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі проектується система теплопостачання житлового восьмиповерхового будинку у м. Кропивницький, з офісами розміщеними на першому поверсі. Розміри будинку в плані 39140х18120. В будинку проектуються такі системи як опалення, гаряче водопостачання, вентиляція та дахова котельня з ІТП розміщеним у підвалі. Додатково виконуються такі розділи як охорона праці. Система опалення водяна двохтрубна з горизонтальною розводкою та поквартирним обліком, трубопроводи – металопластикові фірми Aquatherm, нагрівальні прилади – канальні конвектори фірми Purmo.