Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" для студентів напряму підготовки 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" та напряму підготовки 6.050503 "Машинобудування"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

Луняка, Клара Василівна
Самохвалов, Віктор Сергійович
Джуринська, Анна Олександрівна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки містять систему єдиних вимог, роз'яснень і рекомендацій щодо виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження", визначення її структури, змісту, обсягів, а також встановлюють обов'язкові для виконання вимоги до змісту та оформлення самостійної роботи. Призначені для студентів денної та заочної форм навчання, що навчаються за напрямком 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" та напрямком підготовки 6.050503 "Машинобудування".

Опис

Луняка, К. В. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" для студентів напряму підготовки 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" та напряму підготовки 6.050503 "Машинобудування" / К. В. Луняка, В. С. Самохвалов, А. О. Джуринська. – Миколаїв : Іліон, 2016. – 17 с.

Ключові слова

енергозбереження, енергоресурси, суднобудування, теплоенергетика

Бібліографічний опис