126 "Інформаційні системи та технології"

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Документ
    Розробка інформаційної системи каталогу підприємств м. Миколаєва
    (2022) Фоменко, Антон; Fomenko, Anton; Маршак О. І.
    Дипломна робота присвячена розробці інформаційної системи «Єдина довідкова Миколаєва». У цьому проекті реалізована інформаційна пошукова система, яка була створена шляхом впровадження та використання сучасних інформаційних технологій для надання інформаційних та інших послуг громадськості міста Миколаїв. Пояснювальна записка містить 86 сторінок, 4 розділи, 5 рисунків, 3 таблиці, 5 додатків і 20 посилань.
  • Документ
    Розробка підсистеми "Студент" інформаційної системи кафедри ІУСТ
    (2022) Недо, Антон; Nedo, Anton; Маршак О. І.
    Анотація: Актуальність даної теми зумовлена сучасними тенденціями розвитку технологій, що потребують підвищення ефективності. Метою створення підсистеми є спрощення способів отримання інформації студентам, а також покращення зручності використання інформації навчальної кафедри. В ході роботи було проведено аналіз предметної області, сформульовані вимоги до автоматизованої системи, виявлення існуючих недоліків, розроблення концепції та технічного проекту автоматизованої системи, а також було реалізовано підсистему «Студент» інформаційної системи кафедри ІУСТ. Робота виконана на 90 сторінок, містить 17 рисунків, 4 таблиці, 3 додатку, які містять інструкцію з використання. Робота виконана українською мовою.
  • Документ
    Розробка підсистеми Web-доступу інформаційної системи кінноспортивної школи
    (2022) Кухаренко, Вікторія Сергіївна; Kukharenko, Viktoriia; Беркунський Є. Ю.
    У даній дипломній роботі розглядається завдання щодо набуття навичок у розробці й проектуванні інформаційних систем. Розробляється інформаційна система кінноспортивної школи «Альтаїр». Робота викладена на 87 сторінках, містить 4 розділи, 33 рисунків, 4 додатки та список використаної літератури з 16 найменувань. Робота виконана українською мовою.
  • Документ
    Розробка інформаційної системи обліку учнів позашкільних навчальних закладів
    (2022) Беркунський, Олександр; Berkunskyi, Oleksandr; Книрік К. О.
    Дана дипломна робота має спрямованість на набуття навичок у розробці проекту інформаційної системи, на прикладі розробки інформаційної системи обліку учнів позашкільних навчальних закладів. Робота виконана на ___ сторінках, містить __ розділи, __ рисунків, ___ додатків і список використаних джерел з ___ найменувань.