Практична електротехніка. Посібник для виконання лабораторних і практичних робіт з курсу «Основи теорії електричних кіл та сигналів» на основі віртуальної лабораторії Multisim.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

Рябенький, В. М.
Буряк, В. С.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У посібнику наведено детальний опис особливостей використання віртуальної лабораторії Multisim для проведення лабораторних робіт з електротехніки та електроніки, а також опис лабораторних робіт для дослідження електричних кіл постійного струму, однофазного та трифазного змінних струмів, електричних кіл з несинусоїдальними струмами і напругами та кіл з нелінійними елементами та ін. Призначено для студентів неелектротехнічних спеціальностей вищих навчальних закладів і може бути використано як частина загального лабораторного практикуму студентами електротехнічних спеціальностей.

Опис

Рябенький, В. М. Практична електротехніка : посібник для викон. лаб. і практ. робіт з курсу "Основи теорії електричних кіл та сигналів" на основі віртуал. лаб. Multisim. Ч. 1 / В. М. Рябенький, В. С. Буряк. – Миколаїв : НУК, 2016. – 164 с. + електрон. копія.

Ключові слова

практична електротехніка

Бібліографічний опис