Розробка та обгрунтування бізнес-плану cтворення нового підприємства в сфері аквакультури та туризму
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У випускній кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади організації підприємницької діяльності у сфері громадського харчування. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та попит на спеціалізовані заклади. Обґрунтовано ідею відкриття ресторану равликів з урахуванням ринкової кон’юнктури. У практичній частині розроблено бізнесплан створення ресторану, який засвідчив економічну доцільність проекту.
Опис
Бернада, А. Р. Розробка та обгрунтування бізнес-плану cтворення нового підприємства в сфері аквакультури та туризму = Development and Justification of a Business Plan for Establishing a New Enterprise in the Hotel and Restaurant Industry : бакалаврська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / А. Р. Бернада ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2025. – Ч. 2. – 85 с.