Розробка інформаційної системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Міхняєв, Костянтин
Mikhniaiev, Kostiantyn

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дипломний проект на тему: “Розробка системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків” має об'єм 86 сторінок, містить розділи – 4, рисунки – 25, використані джерела – 32. Ціль проекту полягає у підвищенні ефективності роботи авіакомпанії за рахунок впровадження інформаційної системи з віддаленого бронювання та реалізації авіаквитків. Завдання проекту полягає у розробці інформаційної системи. У першому розділі зроблений опис об’єкту дослідження і аналіз предметної області, сформовані вимоги, на основі яких розроблена концепція інформаційної системи. У другому розділі розроблений технічний проект системи. Представлені загальносистемні рішення для вибору типових програмних засобів. Спроектовано базу даних. Описані алгоритми роботи проекту. Визначені програмні і технічні засоби реалізації і експлуатації проекту. У третьому розділі розроблена робоча документація та проведена апробація проекту, яка показала коректну роботу усіх програмних модулів інформаційної системи. У четвертому розділі представлені правила охорони праці під час роботи за комп'ютером. Актуальність та новизна проекту полягає у підвищенні ефективності роботи та конкурентоспроможності авіакомпанії за рахунок web-додатка бронювання та реалізації авіаквитків та впровадження на цій основі інформаційної системи.

Опис

Міхняєв, К. Л. Розробка інформаційної системи авіакомпанії онлайн бронювання та реалізації авіаквитків = Development of an airline system for online booking and sale of air tickets : бакалаврська робота ; спец. 122 " Комп’ютерні науки " / К. Л. Міхняєв ; наук. кер. В. Ф. Ажищев. – Миколаїв : НУК, 2022. – 86 с.

Ключові слова

авіакомпанія, авіаквиток, квиток, бронювання, реалізація, купівля, модель, схема, рисунок, 122 "Комп’ютерні науки"., airline, air ticket, ticket, booking, sale, purchase, model, scheme, drawing

Бібліографічний опис