Розробка програмного забезпечення вебсайту для банківської системи "Legalist

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Качанов, Є. Г.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дана кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов: розробці проєкту програмного забезпечення вебсайту системи для консультацій у банківській сфері «Legalist» та його реалізації, що дозволить працівникам банківської системи "Legalists" спростити та пришвидшити свою роботу. У роботі наведено аналіз вимог до предметної області за темою кваліфікаційної роботи, постановка задачі, проєкт програмного забезпечення, а також результати розробки та розділ з охорони праці. Дана робота виконана на 104 сторінках, містить 50 рисунків.

Опис

Качанов, Є. Г. Розробка програмного забезпечення веб-сайту для банківської системи "Legalist : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Є. Г. Качанов ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2022. – 104 с.

Ключові слова

консультація, консультації у банківській сфері, допомога у банківській сфері, розробка програмного забезпечення веб-сайту системи для консультацій у банківській сфері, 121 "Інженерія програмного забезпечення"

Бібліографічний опис