Розробка програмного забезпечення для екологічної лабораторії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Мігель, Д. О.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кваліфікаційна робота присвячена розробці програмного забезпечення для екологічної лабораторії, яке допомагає в проведенні досліджень та аналізів навколишнього середовища. Дана кваліфікаційна робота передбачає розв’язання практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов. У кваліфікаційній роботі міститься аналіз та опис предметної галузі за темою кваліфікаційної роботи, постановка задачі, проект програмного забезпечення, а також результати розробки та розділ з охорони праці. Кваліфікаційна робота викладена на 114 сторінках друкованого тексту та містить 42 рисунків, 6 таблиць, 5 додатків та список використаних джерел з 18 найменувань.

Опис

Мігель, Д. О. Розробка програмного забезпечення для екологічної лабораторії : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Д. О. Мігель ; наук. кер. Т. В. Пономаренко. – Миколаїв : НУК, 2022. – 114 с.

Ключові слова

програмне забезпечення, постанова задачі, проект програмного забезпечення, web-технології, головна сторінка, галерея, працівники, контактна інформація, заява, комп’ютер, браузер, смартфон, 121 "Інженерія програмного забезпечення"

Бібліографічний опис