Розробка програмного забезпечення веб-сайту для ресторану «International»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Петров, В. В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кваліфікаційна робота присвячена розробці програмного забезпечення вебсайту для ресторану «International». Дана робота пов’язана з автоматизацією та клієнтоорієнтованістю системи створення замовлення, можливістю створення облікового запису, зберігання інформації про замовлення та елементів у меню, ознайомлення зі списком меню та пошук додаткової інформації про ресторан. У кваліфікаційній роботі проведено аналіз предметної області та методів створення програмного забезпечення вебсайту для ресторану «International». Виконано постановку задачі на розробку програмного забезпечення вебсайту для ресторану «International». Також кваліфікаційна робота містить: − технічне завдання; − ескізний проєкт; − робочий проєкт; − методика та програма випробувань, а також результати виконання випробувань; − інструкція користувача, системи вимог; − розділ з охорони праці; − опис програмного забезпечення. Кваліфікаційну роботу виконано на 123 сторінках друкованого тексту, містить 66 рисунків, 21 таблиць, 5 додатків, та список використаних джерел із 27 найменування.

Опис

Петров, В. В. Розробка програмного забезпечення веб-сайту для ресторану «International» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / В. В. Петров ; наук. кер. А. В. Пухалевич. – Миколаїв : НУК, 2022. – 123 с.

Ключові слова

формування замовлення, замовлення, харчовий заклад, розробка програмного забезпечення веб-сайту для ресторану, 121 "Інженерія програмного забезпечення"

Бібліографічний опис