Методика і організація бухгалтерського обліку необоротних активів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Автори

Куксенкова, Х. В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська робота викладена на 111 сторінках тексту, включає 10 таблиць, 8 рисунків, 4 формули. Список використаних джерел складається з 75 найменувань. Об’єктом дослідження є Публічне акціонерна товариство Львівський завод мастильного і фільтраційного обладнання, яке є єдиним в країнах СНД, який випускає комплексні автоматизовані системи мастила, нагнітальні обладнання та устаткування для очищення мастильно охолоджуючих рідин, контрольно- регулюючі прилади, а також широку гаму фільтрів і фільтроелементів. Предметом дослідження виступають сукупність теоретичних, методичних, аналітичних проблем з обліку і амортизації необоротних активів на підприємстві. Мета дипломної роботи полягає у досліджені проблем в організації бухгалтерського обліку необоротних активів та формування рекомендацій з оптимізації діючих систем обліку і амортизації на великому промисловому підприємстві. Для досягнення вказаної мети в процесі роботи було вирішено наступні задачі: - розглянуто теоретико-методичні аспекти організації бухгалтерського обліку і амортизації необоротних активів підприємства; - досліджено стан організації і методики бухгалтерського обліку необоротних активів на об’єкті дослідження; - охарактеризовано стан організації і методики амортизації необоротних активів на об’єкті дослідження; - визначено напрямки оптимізації організації обліку та амортизації і зносунеоборотних активів підприємства. Результати дослідження, проведеного в роботі знайшли відображення в наукових конференціях та опубліковані у статтях.

Опис

Куксенкова, Х. В. Методика і організація бухгалтерського обліку необоротних активів : магістерська робота ; спец. 071 "Облік і оподаткування" / Х. В. Куксенкова ; наук. кер. В. В. Івата. – Миколаїв : НУК, 2022. – 112 с.

Ключові слова

основні засоби, П(С)БО7 «Необортні активи», облікова політика, амортизація, 071 "Облік і оподаткування", fixed assets, P(S)BO7 "Non-current assets", accounting policy, depreciation

Бібліографічний опис