Підвищення надійності газорозподільного механізму стаціонарного дизельного двигуна потужністю 230 кВт за рахунок покращення конструкції газових клапанів та їх направляючих.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Автори

Балбазан, Наталія Олегівна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При розробці кваліфікаційної роботи було поставлено завдання розробити 4-х тактний дизельний двигун, потужністю 230 кВт для стаціонарної електростанції та клапанного механізму. Виконано опис вузлів базового двигуна, в які входять: опис конструкції двигуна, систем двигуна, а також принцип роботи вузлів та систем. Проведено конструкторський розрахунок в який входить: розрахунок робочого процесу газового двигуна з перевірочними розрахунками, тепловий розрахунок, побудована індикаторна діаграма, а також динамічний розрахунок з побудовою графіків. Була поставлена та виконана задача спроектувати клапан, направляючу клапана та сідло. Визначені заходи по охороні праці на електростанції, положення про охорону праці, проведені розробки заходів з охорони праці та навколишнього середовища. До проекту додаються 4 аркушів креслення формату А1.

Опис

Балбазан, Н. О. Підвищення надійності газорозподільного механізму стаціонарного дизельного двигуна потужністю 230 кВт за рахунок покращення конструкції газових клапанів та їх направляючих : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / Н. О. Балбазан ; наук. кер. В. В. Нестеренко . – Первомайськ : ПННі НУК, 2023. – 62 с.

Ключові слова

дизельний двигун, випробовування, газові клапани, охорона праці, 142 "Енергетичне машинобудування"

Бібліографічний опис