Методичні вказівки до виконання практичних робіт за темою: «Ризик-стратегія в управлінні безпекою субʼєкта господарювання у надзвичайних ситуаціях»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Автори

Дубінін, Віктор Андрійович
Маркіна, Людмила Миколаївна
Ушкац, Світлана Юріївна
Жолобенко Наталія Юріївна
Власенко Олег Васильович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріали методичних вказівок допоможуть у формуванні світоглядних та етичних основ здорового способу життя і підвищенні інформаційно-просвітницького рівня населення з питань безпеки життєдіяльності. Вони можуть бути науково-методичним підґрунтям при вирішенні завдань забезпечення безпеки людей, профілактики травматизму та стійкості функціонування субʼєктів господарювання в умовах надзвичайних ситуацій, зумовлених небезпечними техногенними та природними процесами. Призначено для студентів ЗВО всіх спеціальностей денної, заочної та інших форм навчання, які вивчають дисципліну «Безпека життєдіяльності» або «Техногенна безпека», а також для викладачів цієї дисципліни

Опис

Методичні вказівки до виконання практичних робіт за темою: «Ризик-стратегія в управлінні безпекою субʼєкта господарювання у надзвичайних ситуаціях» / В. А. Дубінін, Л. М. Маркіна, С. Ю. Ушкац, Н. Ю. Жолобенко, О. В. Власенко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 80 с.

Ключові слова

Бібліографічний опис