Підготовка і проведення випробувань дизельного двигуна Кентавр 300Д (1Ч7,8/6,2) потужністю 4,5 кВт на суміші дизельного палива та рослинної олії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Автори

Рожко Михайло Олегович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на тему «Підготовка і проведення випробувань дизельного двигуна Кентавр 300Д (1Ч7,8/6,2) потужністю 4,5 кВт на суміші дизельного палива та рослинної олії» складається із Вступу, 4 розділів, Висновку та 3 Додатків – 2 листів креслень формату А1 та фото загального виду установки. В текстовій частині пояснювальної записки приведений опис конструкції двигуна 1Ч7,8/6,2, розрахований його робочий процес на дизельному паливі та соняшниковій олії з визначенням його основних параметрів. Також приведені результати дослідження в’язкості дизельного палива, соняшникової олії та їх сумішей в залежності від температури і зроблений аналіз отриманих результатів. Виконані роботи по встановленню з’єднувальної муфти нової конструкції та проведенню випробування дизеля 1Ч7,8/6,2 при роботі на дизельному паливі та суміші дизельного палива (80%) і соняшникової олії (20%). На завершення в кваліфікаційній роботі розроблені заходи з охорони праці при роботі з дизелем 1Ч7,8/6,2 та зроблено загальні висновки по виконаній роботі. Додатки до пояснювальної записки містять креслення стендової установки з дизелем 1Ч7,8/6,2, Графіки залежністі в’язкості дизельного· палива, соняшникової олії та їх суміші від температури, фото загального вигляду стендової установки перед випробуваннями.

Опис

Рожко, М. О. Підготовка і проведення випробувань дизельного двигуна Кентавр 300Д (1Ч7,8/6,2) потужністю 4,5 кВт на суміші дизельного палива та рослинної олії : бакалаврська робота ; спец. 142 "Енергетичне машинобудування" / М. О. Рожко ; наук. кер. О. І. Грабовенко. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 48 с.

Ключові слова

Бібліографічний опис