Розрахунок систем управління імпульсних перетворювачів постійної напруги

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

Автори

Павлов, Геннадій Вікторович
Покровський, Михайло Володимирович
Обрубов, Андрій Валерійович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У методичних вказівках наведено структуру курсового проекту з курсу "Електроніка і мікросхемотехніка", основні вимоги до його виконання, теоретичні відомості, необхідні для розробки імпульсних перетворювачів постійної напруги. Розглянуто приклади розрахунків систем управління та силової частини знижувального, підвищувального та полярно-інвертувального імпульсних перетворювачів постійної напруги, стійкості замкнутих систем перетворювачів. Приділено увагу взаємозв'язку особливостей розрахунків систем управління з якістю вихідних параметрів перетворювача та його ефективністю. Призначено для студентів спеціальностей 7.092201 "Електричні системи і комплекси транспортних засобів" та 7.091400 "Системи управління і автоматика" всіх форм навчання.

Опис

Павлов, Г. В. Розрахунок систем управління імпульсних перетворювачів постійної напруги : метод. вказівки / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, М. В. Покровський. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 52 с. + ел. копія.

Ключові слова

імпульсні перетворювачі, постійна напруга, електроніка і мікросхемотехніка, системи управління і автоматика, розрахунки систем управління

Бібліографічний опис