Управління кар’єрним розвитком державного службовця

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Таранов В. М. ''Управління кар’єрним розвитком державного службовця''. Кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю 073 ''Менеджмент''– Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Миколаїв, 2022. Кваліфікаційна робота присвячена проблемам теоретичних, методичних і прикладних аспектів управління кар’єрним розвитком державного службовця в органі влади місцевого рівня. У роботі здійснено аналіз системи управління персоналом у ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області та оцінку організації кар’єрного розвитку державного службовця у ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області. Надано пропозиції щодо планування кар’єрного зростання державних службовців у ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області: план кар’єрного розвитку має бути пов'язаний з індивідуальною програмою підвищення рівня професійного розвитку державного службовця, що включає досягнення особистої мети. У роботі встановлено інструменти у ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, які потребують удосконалення – це процеси оцінювання роботидержслужбовців та створення сприятливих умов для самоуправління кар’єрою. Запропоновано модель створення сприятливих умов для самоуправління кар’єрним розвитком службовців. Елементи формування бажаного ставлення та поведінки службовців до свого кар’єрного розвитку: механізм управління кар’єрним розвитком в організації, роль начальника Головного управління та безпосередніх керівників в сприянні особистому зростанню, організаційне забезпечення самоуправління кар’єрою, рівень та ступінь розвитку організаційної культури, та орієнтація безпосередньо державних службовців на кар’єрне зростання.

Опис

Таранов, В. М. Управління кар’єрним розвитком державного службовця = Management of the career development of the state employee : магістерська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / В. М. Таранов ; наук. кер. М. В. Волосюк. – Миколаїв : НУК, 2022. – 79 с.

Ключові слова

державна служба, кар’єра, кар’єрний розвиток, планування, самоуправління кар’єрою, організаційна культура, 073 ''Менеджмент'', public service, career, career development, planning, career selfmanagement, organizational culture

Бібліографічний опис