Математична модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP та розробка програмного забезпечення для її реалізації

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Математична модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP та розробка програмного забезпечення для її реалізації Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього рівня магістра зі спеціальності 121 – ''Інженерія програмного забезпечення''. Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова. Миколаїв, 2022 р. Обсяг роботи: 83 сторінки, 9 таблиць, 14 рисунків, 14 використаних джерел, 5 додатків. Актуальність теми роботи: полягає в тому, що оцінювання розміру WordPress тем на PHP є актуальною задачею, виходячи з поширеності системи керування вмістом WordPress та тем до неї розроблених з використанням мови програмування PHP. Мета роботи: підвищення достовірності оцінювання розміру WordPress тем на PHP. Завдання дослідження: проаналізувати існуючі математичні моделі для оцінювання розміру WordPress тем на PHP; аргументувати необхідність побудови математичної моделі для оцінювання розміру WordPress тем на PHP; побудувати математичну модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP; розробити програмне забезпечення, що реалізує побудовану математичну модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP. Об'єкт дослідження: процес оцінювання розміру WordPress тем на PHP. Предмет дослідження: нелінійна регресійна модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP. Методи дослідження: методи теорії ймовірності, математичної статистики, регресійного аналізу. Наукова новизна одержаних результатів полягає в удосконаленні трьохфакторної нелінійної регресійної моделі для оцінювання розміру PHP застосунків із відкритим кодом за рахунок знаходження параметрів моделі для WordPress тем на PHP, що дозволяє підвищити достовірність оцінювання їх розміру в порівнянні з існуючими трифакторними нелінійними регресійними моделями. Практичне значення одержаних результатів. Розроблено програмне забезпечення для оцінювання розміру WordPress тем на PHP.

Опис

Дорогань, І. Ю. Математична модель для оцінювання розміру WordPress тем на PHP та розробка програмного забезпечення для її реалізації = A mathematical model for estimating the size of WordPress themes in PHP and software development for its implementation : магістерська робота ; спец. 121 ''Інженерія програмного забезпечення'' / І. Ю. Дорогань ; наук. кер. А. В. Пухалевич – Миколаїв : НУК, 2022. – 84 с.

Ключові слова

нелінійна регресійна модель, нормалізуюче перетворення, оцінювання розміру WordPress тем на PHP., 121 ''Інженерія програмного забезпечення'', non-linear regression model, normalizing transformation, size estimation of WordPress themes in PHP

Бібліографічний опис