Аналіз та шляхи вдосконалення управління оборотним капіталом підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі уточнено зміст поняття «якість», зокрема визначено сутність та особливості категорії «якість» у контексті економічних категорій та її місця у системі управління підприємством. Визначено сутність системи управління якістю продукції – розкрито роль системи управління якістю як інструменту забезпечення сталого функціонування аграрних підприємств. Обґрунтовано взаємозв’язок між якістю та конкурентоспроможністю продукції –досліджено чинники, які визначають конкурентоспроможність продукції через її якість, та визначено способи її підвищення. Також проаналізовано передумови управління якістю та конкурентоспроможністю продукції. Досліджено вплив факторів на рівень якості продукції – виявлено та охарактеризовано основні фактори, що впливають на рівень якості продукції аграрних підприємств, а також визначено їх склад та характер впливу. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств – досліджено стан конкурентоспроможності продукції підприємств аграрного сектору та визначено можливі напрями державної політики щодо підтримки системи управління якістю на підприємствах. Також обґрунтовано роль управління персоналом–визначено роль та значення управління персоналом у забезпеченні високого рівня якості продукції, а також досліджено інструменти і підходи до підвищення професійної кваліфікації працівників у контексті покращення якості продукції.

Опис

Перерва, А. Т. Аналіз та шляхи вдосконалення управління оборотним капіталом підприємства : магістерська робота ; спец. 073 " Менеджмент" / А. Т. Перерва ; наук. кер. А. В. Руснак. – Херсон : ХННІ НУК, 2024. – 88 с.

Бібліографічний опис

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By