Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Матвієнко, Л. В.
Matvienko, L. V.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття відображає особливості національної кухні та різноманітність кулінарних традицій жителів Миколаївщини за національною приналежністю
The peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.
The peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.
Опис
Матвієнко, Л. В. Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 299–306.
Ключові слова
харчування, кулінарні традиції, українська кухня, Миколаївщина, feed, culinary traditions, Ukrainian kitchen, Mykolaiv region