Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

Автори

Матвієнко, Л. В.
Matvienko, L. V.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття відображає особливості національної кухні та різноманітність кулінарних традицій жителів Миколаївщини за національною приналежністю
The peculiarities of national kitchen and the variety of culinary traditions of Mykolaiv region by nationality have revcaled in the article.

Опис

Матвієнко, Л. В. Етнонаціональний аспект кулінарних традицій Миколаївщини / Л. В. Матвієнко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – Вип. 9. – С. 299–306.

Ключові слова

харчування, кулінарні традиції, українська кухня, Миколаївщина, feed, culinary traditions, Ukrainian kitchen, Mykolaiv region

Бібліографічний опис