Модернізація електропривода якірно-швартовного пристрою судна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Автори

Фісюк, Володимир
Fisiuk, Volodymyr

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кваліфікаційна магістерська робота "Модернізація електропривода якірно-швартовного пристрою судна" складається зі 87 стор., має 5 розділів та 28 посилань на джерела інформації. В роботі проведено удосконалення електроприводу за рахунок заміни 3-х швидкісного асинхронного двигуна МАП 621-4/8/16 на одношвидкісний з керуванням від перетворювача частоти. Проведено розрахунки та побудову механічних характеристик для 3-х швидкостей, розрахунок та побудову навантажувальної діаграми для варіанта підйому якоря з ґрунту, з глибини 80 м. Розглянути структурна та функціональна схема автоматичного керування електроприводом. Для аналізу перехідних процесів використано програму «Matlab 7» та показано приклади отриманих перехідних процесів.

Опис

Фісюк, В. М. Модернізація електропривода якірно-швартовного пристрою судна = Modernization of the anchor-mooring electric drive device of the vessel : робота магістра ; 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" / В. М. Фісюк ; наук. кер. О. М. Фролов. – Херсон : ХФ НУК, 2020. – 87 с.

Ключові слова

електропривод, якірно-швартовний пристрій, схема керування, 141 "Електроенегетика, електротехніка та електромеханіка", electric drive, anchor and mooring device, control scheme

Бібліографічний опис