Дослідження методу масового обслуговування на АЗС і розробка ІС для колонки самообслуговування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Автори

Щербинін, М. В.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дипломна робота «Дослідження методу масового обслуговування на АЗС і розробка ІС для колонки самообслуговування» розробляється для повної автоматизації обслуговування на АЗС. Під час роботи формуються вимоги до системи, розроблюється концепція системи, технічне завдання. Далі проводиться дослідження методів, що використовуватимуться для реалізації визначених задач та вимог до підсистеми, розробка проектних рішень за технічним, інформаційним та програмним забезпеченням, формується робоча документація за програмним забезпеченням. Дипломна робота виконана на 108 сторінках друкованого тексту, містить 31 рисунок, 21 таблицю та має 2 додатки, які містять технічне завдання, код виконаної програми.

Опис

Щербинін, М. В. Дослідження методу масового обслуговування на АЗС і розробка ІС для колонки самообслуговування : магістерська робота ; спец. 124 “Системний аналіз“ / М. В. Щербинін ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2020. – 108 с.

Ключові слова

метод масового обслуговування, АЗС, технічний прогрес, методи обслуговування, інформаційна система, пальне, моделювання роботи АЗС, програмне забезпечення, автоматизація обслуговування, 124 “Системний аналіз“

Бібліографічний опис