Особливості морфологічних показників та фізичних якостей школярів 11–12 років, які займаються в секції футболу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

Автори

Коротков, Д. О.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В кваліфікаційній роботі проведено дослідження морфологічних показників та фізичних якостей школярів, які займаються в секції футболу. Проаналізовано навчально-методичну літературу з проблеми дослідження. Визначено вплив занять футболом на морфологічні показники та фізичні якості школярів, які займаються в секції футболу. Доведено ефективність впливу занять футболом на морфологічні показники і фізичні якості школярів, які займаються в секції футболу. Показники експериментальної групи виявились за всіма параметрами вищими в порівнянні з контрольною групою. Таким чином підтверджена гіпотеза дослідження, що регулярні заняття футболом сприяють підвищенню рухової активності школярів і є потужним фактором, який позитивно впливає на фізичний розвиток і фізичні якості школярів.

Опис

Коротков, Д. О. Особливості морфологічних показників та фізичних якостей школярів 11–12 років, які займаються в секції футболу : магістерська робота ; спец. 017 “Фізична культура і спорт“ / Д. О. Коротков ; наук. кер. О. С. Яцунський. – Миколаїв : НУК, 2021. – 53 с.

Ключові слова

футбол, морфологічні показники, фізичні якості школярів, методи дослідження, 017 “Фізична культура і спорт“, football, morphological indicators, physical qualities of schoolchildren, research methods

Бібліографічний опис