Аналіз та шляхи удосконалення маркетингових комунікацій

Ескіз недоступний

Дата

2022

Автори

Шевчук, М. С.

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кваліфікаційну бакалаврську роботу присвячено проблемі маркетингових комунікацій компанії що надає послуги у сфері інтернет та телебачення. В роботі розглянуто сутність та складові маркетингової політики комунікацій, планування маркетингових комунікацій, вивчено основні методи розробки та управління рекламним бюджетом. Проведено аналіз маркетингової діяльності компанії, досліджено техніко-економічні показники діяльності компанії та їх залежність від маркетингової політики та запропоновані напрямки вдосконалення маркетингової політики комунікацій компанії що досліджувалась у кваліфікаційній роботі. Проведено аналіз маркетингової діяльності досліджуваного підприємства. Проведений аналіз організації маркетингу та маркетингових комунікацій компанії. З’ясовано, що компанії необхідно організувати маркетингову службу відповідно до стандартів, підвищити кваліфікації працівникам що дасть працівникам більше упевненості в своїх силах, здібностях, а також принесе задоволення від роботи, що виконується. Запропоновані заходи розробка стратегії просування компанії на ринку комунікаційних послуг, та маркетингових комунікацій компанії. За результатами здійсненого у бакалаврській роботі дослідження сформовані напрями підвищення ефективності маркетингової політики комунікацій компанії, інструменти реалізації та їх можливий вплив на результативність діяльності компанії. Здійснено економічне обґрунтування ефективності щодо реорганізації відділу маркетингу, яке забезпечить позитивний вплив на результативність діяльності компанії що надає інтернет послуги та телебачення.

Опис

Шевчук, М. С. Аналіз та шляхи удосконалення маркетингових комунікацій : бакалаврська робота ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / М. С. Шевчук ; наук. кер. І. А. Хмарська. – Первомайськ : ПФ НУК, 2022. – 76 с.

Ключові слова

маркетинг, маркетингова діяльність, маркетингові комунікації, конкуренція, інтернет, реклама, інтернет ресурси, телебачення, спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Бібліографічний опис