Напрямки підвищення ефективності логістичної діяльності підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Автори

Хмарська, Ірина Анатоліївна
Khmarska, Irina

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено новітні інформаційні технології в логістиці, що забезпечують взаємозв’язок та доступ у реальному часі до даних, які роблять бізнес швидшим та більш ефективним в умовах діджиталізації. Проаналізовано та виокремлено технологію Blockchain, та можливість застосування її у логістичному потоці підприємства. Наведено детальний аналіз принципів технології Blockchain та яким чином вона забезпечує захищеність, розподіленість і відкритість інформації для учасників логістичного потоку. Досліджено логістичний ланцюг молокопереробного підприємства з технологією Blockchain, за результатами дослідження сформовані головні задачі, які стоять перед впровадженням новітньої технології в логістичну діяльність підприємства. Обґрунтовано доцільність застосування технології Blockchain щодо підвищення рівня якості та ефективності діяльності підприємства.

Опис

Хмарська, І. А. Напрямки підвищення ефективності логістичної діяльності підприємства = Directions for improving the efficiency of logistics activities of the enterprise / І. А. Хмарська // Регіональна економіка та управління : наук.-практ. журн. – Запоріжжя : "Гельветика", 2020. – № 3 (29). – С.42–46.

Ключові слова

логістична діяльність, глобалізація, діджитадізація, технологія Blockchain, логістичний ланцюг, logistics activities, globalization, digitalization, Blockchain technology, logistics chain

Бібліографічний опис

Зібрання