Основи комп’ютерного проектування ДВЗ : навч. посібник для поглибленого вивчення курсу та отримання практичних навичок при створенні математичних моделей процесів ДВЗ та конструкції окремих вузлів і деталей для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (спеціалізація «Двигуни внутрішнього згоряння»)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Автори

Наливайко Василь Степанович
Ткаченко Станіслав Григорович
Хоменко Вікторія Станіславівна
Авдюнін Роман Юрійович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Навчальний посібник має на меті поглибити знання студентів при вивченні дисципліни «Основи комп’ютерного проектування ДВЗ» та допомогти придбати практичні навички створення математичних моделей процесів, які відбуваються в циліндрах дви¬гунів внутрішнього згоряння, а також показати, як користуватись моделями у процесі проектування вузлів або окремих деталей ДВЗ. Крім цього, окремі частини даного на¬вчального посібника будуть корисними і при вивченні інших дисциплін, які передбачені в навчальних планах рівня підготовки «магістр», наприклад, «Теорія робочих процесів двигунів внутрішнього згоряння». Навчальний посібник побудовано виключно на мате¬ріалах, які отримані на кафедрі суднового машинобудування та енергетики Херсонської філії НУК при проведенні науково-дослідницьких робіт. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальністю 142 «Енергетичне машинобудування» (спеціалізація «Двигуни внутрішнього згоряння»).

Опис

Основи комп’ютерного проектування ДВЗ : навч. посібник для поглибленого вивчення курсу та отримання практичних навичок при створенні математичних моделей процесів ДВЗ та конструкції окремих вузлів і деталей для студентів спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» (спеціалізація «Двигуни внутрішнього згоряння») / В. С. Наливайко, С. Г. Ткаченко, В. С. Хоменко, Р. Ю. Авдюнін. – Миколаїв : вид. Торубара В. В., 2017. – 138 с.

Ключові слова

Бібліографічний опис