Дослідження глобальних дистриб'юторських систем (GDS) та проєктування інформаційної системи турагентства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дипломний проєкт на тему: ''Дослідження глобальних дистриб’юторських систем (GDS) та проєктування інформаційної системи турагентства'' має об'єм 140 сторінок, містить розділи – 6, рисунки – 29, використані джерела – 22. Мета проєкту полягає у підвищенні ефективності роботи турагентства за рахунок впровадження інформаційної системи з бронювання туристичних послуг з використанням глобальних дистриб’юторських систем. Завдання проєкту полягає у створенні інформаційної системи, яка дозволить автоматизувати основні бізнес-процеси турагентства, підвищити ефективність роботи співробітників та покращити якість обслуговування клієнтів. У першому розділі зроблений опис об’єкту дослідження і аналіз предметної області, сформовані вимоги, на основі яких розроблена концепція інформаційної системи. У другому розділі розроблений технічний проєкт системи. Представлені загальносистемні рішення для вибору типових програмних засобів. Спроєктовано базу даних. Описані алгоритми роботи проєкту. Визначені програмні і технічні засоби реалізації і експлуатації проєкту. У третьому розділі розроблена робоча документація та проведена апробація проєкту, яка показала коректну роботу усіх програмних модулів інформаційної системи. У четвертому розділі наведено техніко-економічне обґрунтування розробки інформаційної системи. У п’ятому розділі представлені правила охорони праці під час роботи за комп'ютером. У шостому розділі представлені правила охорони навколишнього середовища. Актуальність та новизна проєкту полягає у підвищенні ефективності роботи та конкурентоспроможності турагентства за рахунок web-додатка для бронювання туристичних послуг з використанням глобальних дистриб’юторських систем та впровадження на цій основі інформаційної системи.

Опис

Міхняєв, К. Л. Дослідження глобальних дистриб'юторських систем (GDS) та проєктування інформаційної системи турагентства : магістерська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / К. Л. Міхняєв ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2023. – 140 с.

Ключові слова

туризм, турагентство, глобальні дистриб’юторські системи, GDS, проєктування, інформаційна система, дослідження, 122 ''Комп’ютерні науки'', tourism, travel agency, global distribution systems, design, information system, research

Бібліографічний опис