Теоретичні та практичні аспекти складання фінансової звітності підприємства для оцінки його фінансового стану

Ескіз недоступний

Дата

2021

Автори

Колнооченко, Людмила

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кваліфікаційна магістерська робота присвячена питанням формування фінансової звітності з метою оцінки фінансового стану підприємства. На основі дослідження економічної літератури та законодавчо-нормативної бази розкрито сутність поняття фінансової звітності як складової системи обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством. Проведено фінансову діагностику та оцінено ефективність системи управління досліджуваного об’єкту. Для удосконалення обліково-аналітичного забезпечення досліджуваного підприємства, в роботі запропоновано зміни до облікової політики, складено прогнозну звітність на основі якої проаналізовано ймовірність банкрутства у майбутньому, а також проаналізовано алгоритм дій для автоматичного формування показників діяльності товариства за вибраний період.

Опис

Колнооченко, Л. В. Теоретичні та практичні аспекти складання фінансової звітності підприємства для оцінки його фінансового стану : магістерська робота ; 051 "Економіка" / Л. В. Колнооченко ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 97 с.

Ключові слова

фінансова звітність, міжнародні стандарти фінансової звітності, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку, обліково-аналітичний процес, прогнозування, аналіз фінансового стану, управлінські рішення, 051 "Економіка"

Бібліографічний опис